ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Θανάσης Αναγνωστόπουλος | Ηλεκτρολόγος Μεσολόγγι - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Εμπορία Ηλεκτρολογικού Υλικού Μεσολόγγι 

Με χρόνια παρουσία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, η επιχείρησή μας “Θανάσης Αναγνωστόπουλος” η οποία βρίσκεται στο Μεσολόγγι, προσφέρει υπηρεσίες υψηλή ποιότητα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Κύριο αντικείμενο μας είναι η κατασκευή, ανακαίνιση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους τόσο σε ιδιωτικές εταιρείες όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Ωστόσο, μπορούμε να αναλάβουμε και να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας.
 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Διαθέτοντας άριστη κατάρτιση και πολυετή εμπειρία, αναλαμβάνει πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες εξυπηρετώντας άμεσα το Μεσολόγγι και όλη την Αιτωλοακαρνανία.
 
  Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
  Ηλεκτρολογικές Βλάβες
  Αυτοματισμοί
  Πιστοποιητικά ΔΕΗ
  Τοποθέτηση Κλιματιστικών
  Αντικεραυνικά Συστήματα
  Εγκατάσταση Φωτιστικών
  Επισκευή Διακοπτών
  Εγκατάσταση Ρελέ
  Επισκευή ή Αλλαγή Ρελέ
  Τοποθέτηση Πίνακα
  Επισκευή Πίνακα
  Αλλαγή Ασφάλειας σε Πίνακα
  Hλεκτρικές Τοποθετήσεις
  Συντήρηση Καυστήρων
 

 


 

 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες μας διασφαλίζονται από την μακροχρόνια εμπειρία μας στον χώρο, το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και την επαγγελματική μας συνέπεια και υπευθυνότητα.

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνει πραγματοποιούνται με γνώμονα την ασφάλεια και, πάντα, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθεσίες των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα, χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά της αγοράς, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6998692806 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είμαστε κοντάς σας παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση στο Μεσολόγγι και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και ένας από τους ηλεκτρολόγους μας θα είναι άμεσα στο χώρο σας για να επιδιορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με τα ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στο Μεσολόγγι και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.